Menu

Cele mai uimitoare recorduri mondiale!

October 19, 2015 - wtf

1. Cea mai mare ceapa din lume! Cantareste 8,150 de kg, si a fost cultivata in nordul Angliei de catre fermierul Pete Glazebrook.

View post on imgur.com

2. Cel mai mare dovleac din lume! Cu greutatea de 821 kg si diametrul de 4,73 m, a fost cultivat de fermierul american Chris Stevens din statul Wisconsin (SUA).

View post on imgur.com

3. Cel mai scund om de pe Pamant este nepalezul Chandra Bahadur Dangi, in varsta de 72 de ani, ce masoara 54,6 centimetri.

View post on imgur.com

4. Cel mai scump WC din lume, evaluat la fabuloasta suma de 3,5 milioane de dolari, Lam Sai-Wing, un bijutier din Honk Kong putem spune ca “aruncat banii in W.C.”

View post on imgur.com

5. Cea mai tatuata femeie din lume, Isobel Varley in varsta de 60 de ani, detine acest record mondial.

View post on imgur.com

6. Cea mai mare pizza care se poate comanda, se afla pe meniul de la Big Mama’s si la Papa’s Pizzeria, din Los Angeles, California. Aceasta pizza are un diametru de 1,37 metri si costa 199,99 de dolari. Pizza mamut este indeajuns de mare pentru a satura 100 de persoane.

View post on imgur.com

7. Cele mai multe ace infipte in cap. De ce ti-ai infige ace in cap??? ca sa intri in cartea recordurilor, asa cum a facut si Wei Shengchu denumit si jumatate om, jumatate arici.

View post on imgur.com

8. Zsolt Sinka a tras cu dintii o aeronava care cantareste peste 50 de tone. Zsolt a reusit sa mearga cu spatele 39.2 metri in 52 de secunde, tragand aeronava de 180 de locuri cu ajutorul unei franghii de 7 metri lungime.

View post on imgur.com