Menu

Mesaj din partea tatalui pentru prietenul fetei lui!!! 10 REGULI CARE TE LASA CU GURA…PANA LA URECHI

October 21, 2015 - wtf

Din cate stiti tatii de fete sunt foarte sensibili cand vine vorba de odrasla lor… Haideti sa vedem ce ii spune tatal unei fete prietenului acesteia:

Regula nr. 1:

Dacă vii cu mașina în fața casei și claxonezi ar fi bine să aduci cu tine ceva… orice. Că de aici, sigur nu vei pleca cu nimic.
Regula nr. 2:

Nu o atingi pe fiică-mea în prezența mea. Poți să te uiți fugitiv, atâta timp cât nu ți se blochează ochii la nimic mai jos de gât. Dacă nu-ți poți păstra ochii și mâinile departe de trupul fiicei mele ți le voi îndepărta.
Regula nr. 3:

Îmi dau seama că este considerat “cool” pentru băieții de vârsta ta să-și poarte pantalonii largi încât pică de pe ei. Te rog să n-o iei ca pe o insultă dar tu și prietenii tăi sunteți idioți. Totuși, vreau să fiu deschis în legătură cu acest subiect, așa că-ți propun un compromis: poți veni în fața ușii cu lenjeria intimă la vedere și cu pantalonii având 10 numere mai mari, nu voi obiecta. Totuși, pentru a mă asigura că hainele nu cad de pe tine îți voi lega pantalonii cu un cablu electric în jurul taliei.

Regula nr. 4:

Sunt sigur că ai auzit că în ziua de azi sexul fără protecție, te poate ucide. Lasă-mă să intru mai în detalii și să-ți spun că și sexul cu protecție poate ucide. În cazul de față dacă vine vorba de sex, eu sunt protecția.

Regula nr. 5:

Este de înțeles că pentru a ne cunoaște mai bine de obicei se discută despre sport, politică și alte subiecte ale zile. Te rog să n-o faci. Singură informație de care am nevoie de la tine este o indicație cu privire la ora de întoarcere iar singurul cuvânt de care am nevoie este “devreme”.

Regula nr. 6:

Nu am îndoieli că ești probabil un băiat cunoscut, cu multe alte oportunități de a ieși cu alte fete. Este OK din partea mea dacă este în ordine și cu fiica mea. În altă ordine de idei, odată ce ieși cu mica mea fiică, vei continua să te întâlnești doar cu ea până se satură de tine. Dacă o faci să plângă, te voi face și eu să plângi.

Regula nr. 7:

Cât timp stai pe hol și o aștepți pe fiica mea să coboare, chiar dacă trece mai mult de o oră, să nu te prind căscând sau făcând gesturi nervoase. Dacă vrei să ajungi la timp la film ar trebui să te lași de întâlniri. Fiica mea are nevoie de timp pentru a se machia, un proces ce poate dura mai mult decât vopsirea unui pod. În loc să stai acolo degeaba, de ce nu încerci să faci ceva util, cum ar fi să-mi schimbi uleiul la mașină?

Regula nr. 8:

Următoarele locuri nu sunt potrivite pentru fiica mea:
– Locuri unde sunt paturi, canapele sau orice altceva mai moale decât un scaun de lemn
– Locuri unde nu sunt prezenți părinți, polițiști sau orice figură autoritară
– Locuri întunecate
– Locuri unde se dansează, oamenii se simt bine și se țin de mână
– Locuri unde temperatura este destul de ridicată încât s-o facă pe fiica mea să poarte pantaloni scurți, fuste scurte, tricouri sau orice altceva decât pulover, bluze lungi pe gât și pantaloni
– Filmele cu o puternică temă romantică sau sexuală sunt interzise. Filmele ce prezintă violență sau unde apare cel puțin un ferăstrău sunt în ordine.
– Meciurile de fotbal sau hokey sunt în ordine
– Casa părinților e și mai bine

Regula nr. 9:

Să nu mă minți. S-ar putea să par a fi un părinte chel, terminat de viață, obosit și cu capul în nori, dar când e vorba de fiica mea eu sunt atotștiutorul, zeu fără milă al întregului univers. Dacă te întreb unde mergi și cu cine ai o singură șansă să-mi spui adevărul, tot adevărul și numai adevărul. Am o pușcă, o lopată și 3 hectare în spatele casei. Nu te juca cu mine.

Regula nr. 10:

Să-ți fie frică. Să-ți fie foarte frică. E foarte ușor pentru mine să mi se pară că sunetul mașinii tale pe alee e motor de elicopter de război. Când asta se întâmplă, vocile din cap îmi spun din ce în ce mai obsedant să-mi curăț armele în timp ce te aștept să-mi aduci fiica în casă. Imediat ce ajungi în fața casei vei ieși din mașină cu ambele mâini la vedere. Spui parola și anunți că mi-ai adus fata acasă în siguranță și mai devreme decât ieri, apoi te întorci înapoi în mașină (nu este nici un motiv pentru care ai intra în casă). Figura camuflată de la fereastră este a mea.